Case

Genom åren har vi byggt på oss mängder med erfarenhet. Allt ifrån små enkla uppdrag till uppdrag som sträker sig över flera år. Nedan följer ett axplock av vad vi gjort genom åren

svenska kyrkan logga 2

Svenska kyrkan

Itevo har haft ett gott samarbete med Svenskakyrkan i många år. Vi har varit del av planering och implementering av kyrkans olika projekt som samordnar IT-drift och moderniserar kunden till en modern arbetsplats. Arbetet har skett på nationell nivå till små lokala enheter med olika behov men genom kompetens och omsorg har Itevo kunnat erbjuda kunden det som har efterfrågats

Hisab/Joker AB

Att ha ett stabilt och funktionellt IT-system är idag grundläggande för varje företags möjlighet att fungera effektivt. Genom samarbete med Itevo och dess ytterst kompetenta personal har vi kunnat utveckla Pyramid till något mycket mer än vad standardversionen ger. I stället för att ha flera program är verksamhetsstödet idag i huvudsak samlat i ett affärssystem. Med mer än en person hos Your IT som har kunskap om vår verksamhet och speciella önskemål är det alltid nära till support då den behövs”

Hisab/Joker AB
Johan Lundén

skärmavbild 2022 04 20 kl. 12.56.49
logo 2

Harplinge lantmän

”En långsiktig och trygg återförsäljare är viktigt för att lära känna varandra och verksamheten. Det nära samarbetet med konsulterna har bidragit till att vi tillsammans har utvecklat små och stora anpassningar i Pyramid för att effektivisera och möta verksamhetens behov. Detta har skapat ett stort värde för oss, våra medlemmar och kunder.”

Morgan Karlsson
Företagsledare

1

Dokument

Vi erbjuder tjänster kring utskrifter, skanning, kopiering och i vårt sortiment finns allt från små maskiner för låga utskriftsvolymer till riktigt kraftfulla och produktiva system för stora volymer.

2

IT-säkerhet

IT säkerhet handlar om att ni ska känna trygghet för ert företag och era anställda men även kunder och leverantörer. Vi arbetar nära våra kunder med gemensam strategi och planering anpassad för just deras verksamhet.

2

IT

Med vår breda kompetens och långa erfarenhet anpassar vi produkt- och tjänstelösningar utefter era behov och finns med hela vägen i strategiska beslut, förändringsarbete och löpande support.