Telefoni

Att välja telefonilösning är inte alltid helt lätt. Vi på Itevo är specialister på allt som har med företagstelefoni att göra, och hjälper er att reda ut vad det finns för alternativ ute i telefonidjungeln. Tillsammans med våra samarbetspartners skräddarsyr vi en lösning som är anpassad för just er verksamhet.


Anpassade telefonilösningar för ditt företag

På Itevo sätter vi alltid era behov och önskemål i första rummet. Tillsammans med er gör vi en övergripande analys av er verksamhet för att komma fram till vilken telefonilösning som passar er bäst. Målet är alltid att erbjuda er ett alternativ som främjar effektiv kommunikation och ökad tillgänglighet i företaget, och som gör era anställdas vardag smidigare.


Översyn av din företagstelefoni

Vill du ha hjälp med en översyn av ditt företags telefonikostnader? Vi erbjuder en kostnadsfri översyn av alla dina abonnemang. Itevo har hjälpt alla typer av företag att i snitt spara 30-50% på telefonilösningar. Genom samarbete med de största telefonileverantörerna i landet hjälper vi våra kunder få rätt tjänster för att utveckla sin egen verksamhet.

Johanna Fahlén Hultman

Johanna Fahlén Hultman

Expert inom Telefoni

Johanna har över 12 års erfarenhet Telefonilösningar. Hon har jobbat med både små och stora företag.

Här kan du läsa mer om hur vi hjälpt andra kunder

Kontakta Johanna
Johanna.fahlen@itevo.se
034-050 25 90

 

2

IT

Med vår breda kompetens och långa erfarenhet anpassar vi produkt- och tjänstelösningar utefter era behov och finns med hela vägen i strategiska beslut, förändringsarbete och löpande support

3

ERP

Ett affärssystem ska underlätta din vardag som företagare. Vi har genom åren hjälp många företag att skräddarsy installationer av vår favorit ERP, Pyramid. Genom att förstå din affär är vi med dig på hela resan, från installation till support.

2

IT-säkerhet

IT säkerhet handlar om att ni ska känna trygghet för ert företag och era anställda men även kunder och leverantörer. Vi arbetar nära våra kunder med gemensam strategi och planering anpassad för just deras verksamhet.