Itevo – din IT-leverantör

Itevo har bred kompetens och lång erfarenhet inom IT. Vi anpassar produkt- och tjänstelösningar utefter era behov och finns med hela vägen i strategiska beslut, förändringsarbete och löpande support.


Vad är IT?

IT eller informationsteknik är ett samlat begrepp och innebörden skiljer sig mellan olika verksamheter. Exempelvis kan ett IT-system vara antingen ett informationssystem, datorsystem eller kommunikationssystem. IT används främst för hämtning, överföring och lagring av olika mängder data och information.


Vi levererar helhetslösningar inom IT

Vi hjälper er med allt ifrån antivirus för din dator till genomgående säkerhetsanalyser av hela er verksamhet. Vi förser er med hårdvara och tjänster till era arbetsplatser, säkerställer rätt brandväggar och nätverksprodukter samt säkrar upp och optimerar era centrala system. Allt för att ni som kund ska kunna fokusera på er kärnverksamhet.


IT-lösningar för din IT-avdelning

Vi vill genom ett nära och långsiktigt samarbete vara en del av er IT avdelning i stort som smått. Tveka inte att höra av dig till oss och berätta om just era behov så hjälper vi er att hitta den bästa vägen framåt.


Kenth Wiklund

Kenth Wiklund

IT-konsult

Kenth har arbetat med IT i över 10 år. I sin roll har han drivit många projekt tillsammans med såväl stora som små kunder för att leverera kundspecifika IT-lösningar i världsklass. Kenth är lyhörd och förstående vilket uppskattas av så väl kunder som kollegor. Behöver ni hjälp i ert nästa IT-projekt hjälper Kenth er med allt från inköp av hårdvara till att specificera kravställning för kommande systemlösning.

Läs mer om några av våra kundcase

Kontakta Kenth
kenth.wiklund@itevo.se
05-41 49 625

3

ERP

Ett affärssystem ska underlätta din vardag som företagare. Vi har genom åren hjälp många företag att skräddarsy installationer av vår favorit ERP, Pyramid. Genom att förstå din affär är vi med dig på hela resan, från installation till support.

2

IT-säkerhet

IT säkerhet handlar om att ni ska känna trygghet för ert företag och era anställda
men även kunder och leverantörer. Vi arbetar nära våra kunder med gemensam strategi och planering anpassad för just deras verksamhet.

1

Telefoni

Behöver ni hjälp med att reda ut vad som finns i telefondjungeln. Vi på Your IT är specialister på allt inom företagstelefoni. Vi kan med våra samarbetspartners skräddarsy en lösning som är anpassat för just er verksamhet.