Dokumenthantering

På Itevo erbjuder vi tjänster för alla former av dokumenthantering – utskrifter, skanning och kopiering. I vårt sortiment finns allt från små maskiner för låga utskriftsvolymer till riktigt kraftfulla och produktiva system för stora volymer.


Effektiv dokumenthantering för företag

Vi hjälper dig till en fungerande och effektiv dokumenthantering som är både miljövänlig, kostnadseffektiv samt enkel att integrera. Vi har rätt utrustning för att hantera, skapa, dela, lagra eller skicka dokument. Hos oss hittar ni professionella digitala tryckpressar för alla typer av behov samt tillhörande programvara som kan målgruppsanpassa ditt budskap och effektiviserar dina tryckprocesser. Vi erbjuder allt ifrån svartvita utskrifter till exklusiva färgutskrifter.


Digital dokumenthantering med den senaste mjukvaran

Hos oss får ni tillgång till den senaste mjukvaran när det gäller dokumentlösningar. Den möjliggör att din enhet kan bevakas, och det ingår även en så kallad “follow me”-lösning där du kan lagra utskrifter på en exp. tag och skriva ut dessa när du önskar. Det är en smart funktion som passar bra exempelvis om dokument innehåller känslig information eller om man samlat på sig utskrifter över tid. Vårt mål är att anpassa produkten efter dig och ditt företag så att dina behov blir tillgodosedda!

2

IT

Med vår breda kompetens och långa erfarenhet anpassar vi produkt- och tjänstelösningar utefter era behov och finns med hela vägen i strategiska beslut, förändringsarbete och löpande support.

3

ERP

Vi har genom åren hjälp många företag att skräddarsy installationer av vår favorit ERP, Pyramid. Genom att förstå din affär är vi med dig på hela resan, från installation till support.

1

Telefoni

Behöver ni hjälp med att reda ut vad som finns i telefondjungeln. Vi på Your IT är specialister på allt inom företagstelefoni. Vi kan med våra samarbetspartners skräddarsy en lösning som är anpassat för just er verksamhet.