pyramid affarssystem ar navet 2021 1600x667

Pyramid – Affärssystemet som växer med ditt företag

Ett affärssystem ska underlätta din vardag som företagare. Vi har genom åren hjälpt många företag att skräddarsy installationer av vår favorit ERP – Pyramid. Genom att förstå din verksamhet är vi med dig på hela resan, från installation till support.


Pyramid Business Studio

Pyramid Business Studio är ett komplett affärssystem för små och medelstora företag. Det är utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål. Pyramid Business Studio utvecklas av företaget Unikum som efter 30 år i branschen blivit marknadsledande inom sitt segment; mindre och medelstora företag. Idag använder närmare 7000 företag affärssystemet Pyramid Business Studio.


Vad är ett ERP?

ERP står för “Enterprise Resource Planning” och innebär resursplanering för stora företag. Med andra ord är det ett affärssystem – en programvara som bland annat möjliggör övergripande hantering av en verksamhets informationsflöden, ekonomi, CRM, logistik och personaladministration.


Varför ska jag använda ett ERP-system?

Med ett ERP-system som Pyramid får du en helhetslösning som tillgodoser din verksamhets behov av administration och informationshantering. Ett sådant affärssystem kan fungera som ditt företags centrala mittpunkt, en plats där all data blir tillgänglig för alla i din organisation samtidigt. Detta gör det enklare för dig som företagare att effektivisera och automatisera din verksamhet.


1

Dokument

Vi erbjuder tjänster kring utskrifter, skanning, kopiering och i vårt sortiment finns allt från små maskiner för låga utskriftsvolymer till riktigt kraftfulla och produktiva system för stora volymer.

2

IT-säkerhet

IT säkerhet handlar om att ni ska känna trygghet för ert företag och era anställda men även kunder och leverantörer. Vi arbetar nära våra kunder med gemensam strategi och planering anpassad för just deras verksamhet.

2

IT

Med vår breda kompetens och långa erfarenhet anpassar vi produkt- och tjänstelösningar utefter era behov och finns med hela vägen i strategiska beslut, förändringsarbete och löpande support.